HCB Karviná
Zápasy
so 4.10.2014 |

Zápas Brno - Zlín

Zápasové menu
Vyrovnané utkání sledovali diváci z Brně. Pro trenéra Titkova a mnohé další účastníky pikantní utkání skončilo nakonec nejtěsnějším možným vítězstvím domácích Brňanů. Ve vedení se prostřídaly oba celky, déle si však náskok na své straně udrželi domácí (5:6, 11:7, 16:14). Stav skóre se znovu otočil ve 45. minutě, kdy šli do dvoubrankového vedení pro změnu házenkáři Zlína (21:23), nakonec to byli ale právě oni, kdo zaostal za svým soupeřem. Čtyři minuty před koncem to bylo 27:24, hostující Kafka a Doležel sice Zlín přiblížili na rozdíl trefy, na vyrovnávací branku až ale žádný ze Zlíňanů nedosáhl.

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Ohlasy k utkání

Andrej Titkov, trenér Handball KP Brno: "Řekl bych, že průběh utkání neodpovídá výsledku, musíme to vzít sportovně. Máme dva body, ale lepším mužstvem jsme nebyli. Zlín podával takové výkony, jaké se od něj očekávají. Dal do zápasu nasazení a vůli, což je důležité a Zlínu to prospívá, jak vidíme."

Jiří Mičola, trenér týmu HC Zlín: "Dnes to bylo velice kvalitní utkání, mělo úroveň a skvělé parametry. Zápas rozhodly zkušenosti, Brno má zkušený mančaft. To my nemáme. Náš nejzkušenější hráč je zraněný. Týmu chybí sebevědomí, musíme se více otrkat a věřit si. Rozhodují drobné chyby, prohra o jeden gól bolí."